top of page
  • Writer's pictureilasbooks

Книги за пролетта

Updated: Mar 24

Здравейте, и добре дошли в нов блог пост! Пролетта най-после е тук и днес ще ви препоръчам едни от любимите си книги, които ще ви заредят с положителни емоции.




  1. "Това, което никога не приехме" и "Това, което винаги крием" от Луси Скор

Ревю в инстаграм за "Това, което никога не приехме" : https://www.instagram.com/p/Cq7OmHkIsth/?utm_source=ig_web_copy_link


Тази книга е една от най-любимите ми романтични книги! Просто идеална е за пролетта! Наскоро излезе и дългоочакваната втора част от поредицата, и наистина нямам търпение да я прочета, защото знам, че ще ми хареса.


Линкове : "Това, което никога не преихме" - https://ibis.bg/tova-koeto-nikoga-ne-priehme.html

"Това, което винаги крием" - https://ibis.bg/tova-koeto-vinagi-kriem.html




2. "Гласът на любовта" - Мия Шеридан


Тази книга също е една от най-любимите ми. Уникална история! Знам, че има и продължение ( или по-скоро spin off ) за историята на Травис на английски, така че бих прочела и него, когато намеря време.


Ревю в инстаграм:


Линк към книгата: https://www.ciela.com/glasat-na-lyubovta.html







3. "Бриджъртън" - Джулия Куин

Бриджъртън е любимият ми романтичен/исторически сериал! Книгите също са много интересни, така че ако искате да научите повече за историята на семейство Бриджъртън, то определено трябва да ги прочетете. С нетърпение очаквам третия сезон за Колин и Пен! Пролетта е перфектното време за книгите, понеже действието в тях се развива главно през лятото и пролетта.









4. "Анн от фермата Грийн Гейбълс" - Луси Монтгомъри

Макар, че сериалът представя историята през зимата/есента, книгите определено са по-различни и обхващат всички сезони. Обожавам историята на Анн и определено ще си отделя време да прочета книгите.













Ако постът ви е харесал оставете ❤️ и коментирайте.

Абонирайте се за блога, като попълнете формуляра в раздел "Абонирай се".

59 views0 comments

Recent Posts

See All
Post: Blog2_Post
bottom of page